A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Мистецьке свято у музеї

Дата: 25.06.2021 17:04
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Сьогодні, 25 червня, міський голова Лариса Осадчук відвідала мистецьке свято «Автографи таланту-5» у поєднанні з творчим проектом «Музичні зустрічі в музеї» у Художньо-меморіальному музеї «Садиба народного художника України О. Саєнка».

Лариса Анатоліївна зазначила, що такі заходи надзвичайно важливі, адже вони привертають увагу суспільства до культурного життя громади, знайомлять із творчістю видатних талановитих земляків, якими славиться наша земля. Такі зустрічі допомагають залучати людей до мистецького життя громади. Темою свята була роль жінки у суспільстві, її надзвичайно великий внесок у всі сфери соціального життя.

На свято завітала Ніна Олександрівна Саєнко, донька видатного художника та почесні гості із Чернігова та Києва. Ніна Олександрівна презентувала книжки про життя свого батька Олександра Ферапонтовича, його листування з видатними українськими постатями. Для гостей розповідали історії життя учасниць, радували українськими піснями.

Захід пройшов у святковій та щирій атмосфері, де лунало багато слів подяки і організаторам свята, і Ніні Олександрівні за її вагомий внесок у культурне життя громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь