A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

#БОРЗНА_TRAVEL_ТУР

Дата: 29.06.2021 11:29
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

26 червня в Борзні пройшов молодіжний квест #БОРЗНА_TRAVEL_ТУР. Другий рік поспіль. І, якщо торік в ньому взяло участь 4 команди, то в цьому – 7. Квест – дуже цікавий захід. Це і відпочинок, це і ознайомлення з рідним краєм, це і елемент спортивної боротьби. Зібралися на міському стадіоні. Молодіжні команди Борзни, Іванівки, Малої Загорівки, Оленівки, Шаповалівки, Прачів, Ядут. Отримавши завдання, команди відправилися по локаціях, яких було 8. Їх чекали, і в музеї П. Куліша, і в музеї-садибі О. Саєнка, і в історико-краєзнавчому музеї, і біля альтанки Шевченка і Забіли, і біля джерела в Кинашівці, і біля пам’ятника Т.Г. Шевченка на території лікарні, і в дитячій музичній школі, і в держсільгосптехнікумі. Як виявилося, молоді люди добре впоралися із завданнями. Показали свою ерудованість та знання історії рідного краю.

Захід вдався. Всі учасники були задоволені, ось тільки на спеку жалілися. Та то таке... Вносили пропозиції. Обов’язково розглянемо їх, але це вже буде наступного разу.

Суддям довелося добре попрацювати. Перераховували результати кілька разів, адже відстань між претендентами на нагороди була мінімальною. 62 бали і третє місце в команди «Аргонавти» м. Борзна. Приємною несподіванкою став виступ команди «Стріла» із Малої Загорівки. 63 бали – і друге місце. Переможцем квесту, другий рік поспіль стала команда Іванівки. В активі команди 64 бали. Максим і Олена Кеди, Олександр Чворда, Вадим Степура, Руслан Григорець. Саме ці молоді люди були в складі іванівського «Патріота». Вітаємо переможців і призерів змагань! Молодці!!!

Дякуємо всім, хто взяв участь в молодіжному квесті. Було проведено дуже багато підготовчої роботи. Дякуємо старостам старостинських округів за підтримку нашої молоді. Разом, ми зробили дуже хорошу справу. До зустрічі через рік!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь