A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбувся відкритий чемпіонат Борзнянської ТГ з гирьового спорту

Дата: 29.06.2021 12:11
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

В неділю пройшов відкритий чемпіонат Борзнянської територіальної громади з гирьового спорту. Змагань такого рівня в нас не було ніколи. 17 учасників – всі спортсмени діючі, всі тренуються. Серед них переможці і призери міжнародних, Всеукраїнських і обласних змагань, майстри і кандидати в майстри спорту, молодь і ветерани. На змагання завітав голова Чернігівської обласної федерації гирьового спорту, Майстер спорту України Олег Середа. І не просто завітав, а взяв в них участь.

Змагалися в двоборстві. Перемогу в особистому заліку здобув Майстер спорту Олег Середа (м. Чернігів). Майстер спорту Сергій Пирковський (м. Борзна) – другий. Кандидат в Майстри спорту Володимир Демченко (с. Махнівка) – третій. В п’ятірці кращих також ветерани спорту – Анатолій Пустовойт (м. Борзна) та Ігор Радченко (с. Кинашівка).

В командному заліку переможцем стала команда Борзни, другою – команда Миколаївського старостинського округу, третьою – команда с. Кинашівки.

Вітаємо переможців і призерів змагань! Молодці!!!

І завершуючи тему повідомляємо, що вже сьогодні Сергій Пирковський відбуває на чемпіонат світу в Грецію. Побажаємо нашому земляку легкої дороги і чекаємо вдома з нагородами. Як завжди!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь