A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Прощання на крилах вальсу

Дата: 30.06.2021 21:25
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими затишними, рідними класами, коридорами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

Сьогодні міський голова Лариса Осадчук разом із заступником міського голови Тетяною Пирог привітали випускників комунального закладу «Борзнянський ліцей». Лариса Анатоліївна побажала їм успіху на життєвому шляху, правильного вибору професії, високих досягнень у житті та особистого щастя.

На свято завітала помічник народного депутата України Анатолія Гунька Інна Горобей. Вона привітала випускників зі святом та вручила грошові подарунки медалістам. Також грошові подарунки будуть передані медалістам Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Христини Алчевської та гімназії ім. П. Куліша.

Перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, яка сьогодні відвідала даний заклад, теж передала всім випускникам подарунки.

Після урочистого вручення свідоцтв про закінчення школи та вручення подарунків та подяк випускники привітали вчителів та батьків концертною програмою та красивим шкільним вальсом.

Ми вітаємо цьогорічних випускників. Бажаємо їм успішних злетів у житті. Нехай обрана стежина буде легкою, подарує вірних друзів та щасливу долю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь