Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

ДП «Борзнянський лісгосп» інформує

Дата: 01.07.2021 11:37
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

Літньої спекотної пори лісівники докладають величезні зусилля для запобігання лісових пожеж. Розроблено комплекс превентивних заходів: одні направлені на попередження пожеж в екосистемах, інші на боротьбу із загоряннями у лісі. Неабияку роль в обох випадках відіграють мінералізовані смуги.

Мінералізовані смуги – один із способів захисту лісів від пожеж. Це штучно створений протипожежний бар’єр, шляхом очищення певної ділянки території, що межує з лісовим масивом, від рослинного покриву.

Цьогоріч підприємством влаштовано 130 кілометрів мінералізованих смуг, додатково проведено догляд за вже існуючими мінералізованими смугами, протяжністю 329 кілометрів. Роботи в цьому напрямі тривають.

Також, Борзнянські лісівники закликають відпочивальників, збирачів грибів і ягід дотримуватися правил пожежної безпеки в лісі, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо зберегти ліс від вогню!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь