A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося засідання бюджетної комісії міської ради

Дата: 06.07.2021 17:07
Кількість переглядів: 291

У ході підготовки до пленарного засідання 10 сесії VIII скликання Борзнянської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

На порядку денному було 12 питань:

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення другої сесії восьмого скликання Борзнянської міської ради від 23 грудня 2020 року № 4-2/8 «Про бюджет Борзнянської міської територіальної громади на 2021 рік (код бюджету 25540000000)».
  2. Про встановлення місцевих податків на території Борзнянської міської територіальної громади на 2022 рік.
  3. Про затвердження Програми із захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021 – 2023 роки.
  4. Про надання дозволу відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Борзнянської міської ради на передачу приміщення бібліотеки Забілівської школи на баланс та в оперативне управління КНП «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області.
  5. Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Борзнянської територіальної громади майна, шляхом укладення договору пожертви.
  6. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Борзнянської територіальної громади та пропорції її розподілу.
  7. Про внесення змін до рішення 7 сесії 8 скликання Борзнянської міської ради «Про намір передати в оренду комунальне майно» від 14.05.2021 № 10-7/8.
  8. Про безоплатну передачу комунального майна Борзнянської міської ради Чернігівської області.
  9. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».
  10. Про ліквідацію Прачівської початкової школи – філії Борзнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської Борзнянської міської ради Чернігівської області.
  11. Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви Малозагорівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Борзнянської міської ради Чернігівської області.
  12. Про затвердження розпорядження міського голови «Про надання дозволу на зняття з балансу та передачу матеріальних цінностей» від 02.07.2021 № 107.

Всі проєкти рішень були погоджені та рекомендовані до розгляду на сесії міської ради, що відбудеться 9 липня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь