A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Вразливі верстви населення отримали продовольчу допомогу

Дата: 07.07.2021 16:59
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

Не залишити людину наодинці з бідою… У цьому вбачає своє гуманне покликання організація Товариства Червоного Хреста України, зокрема і наш Борзнянський відокремлений підрозділ Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста.

Волонтери підрозділу Товариства постійно шукають можливості допомогти літнім людям пережити скрутні часи. Звернувшись до Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста, Борзнянський підрозділ ТЧХ отримав 100 продуктових наборів для людей віком від 65 років та осіб з інвалідністю.

Продуктові набори отримали жителі м. Борзни та с. Любомудрівка, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради та волонтерів підрозділу обласної організації ТЧХ в рамках програми «Спалах коронавірусу 2019».

Волонтери і соціальні робітники разом з літніми людьми та особами з інвалідністю, які отримали допомогу, щиро вдячні, адже підтримка справді є суттєвою. До складу наборів увійшли по 3 кг круп, макаронів, борошна, цукру, сіль, 3-літрова пляшка олії, м’ясні та рибні консерви, згущене молоко. Загалом вага одного набору біля 25 кг.

Організація такої допомоги стала можливою за підтримки Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України та Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця.

Давайте творити добро разом! Адже допомогаючи людям, ми допомагаємо й собі, віддаючи – збагачуємось.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь