A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Національний університет «Чернігівська політехніка» запрошує на магістратуру

Дата: 08.07.2021 10:08
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

Національний університет «Чернігівська політехніка» в нових умовах оголошує прийом здобувачів на 2021-2022 навчальний рік за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-професійна програма «Державна служба» за освітнім ступенем магістра.

Підготовка магістрів державної служби здійснюється за заочною (вечірньою) формою навчання (строк навчання 16 місяців – 3 семестри) за кошти фізичних та/або юридичних осіб (контрактом).

Конкурсний відбір здобувачів вищої освіти на навчання здійснюватиметься за результатами:

вступних випробувань, які проводяться НУ «Чернігівська політехніка», з основ держави і права, основ економіки, співбесіди з питань, що стосуються державного управління та екзамену з іноземної мови. При цьому складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) не вимагається.

На навчання за контрактом приймаються особи, що мають освітній ступінь магістра або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

Вартість навчання 6935 грн за семестр.

Формування навчальних груп слухачів передбачає врахування потреб органів державної влади та місцевого самоврядування у висококваліфікованих фахівцях з публічного управління та адміністрування. При наявності достатньої кількості слухачів, які є посадовими особами місцевого самоврядування університетом планується створення навчальних груп, викладання в яких буде спрямоване на формування системи знань та практичних навичок у сфері публічного управління, спрямованих на вирішення конкретних проблем територіальних громад. Одночасно буде проводитися створення низки проектів і програм розвитку місцевого самоврядування яких буде задіяний науковий потенціал Національного університету «Чернігівська політехніка».

Прийом заяв на підготовку магістрів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-професійна програма «Державна служба» проводиться з 14.07.2021 по 23.07.2021 р.

Для вступу необхідно подати такі документи:

  • заяву (заповнюється особисто)
  • чотири фотокартки розміром 3x4 см;

Копії:

  • диплома про повну вищу освіту та додатка до нього;
  • трудової книжки, засвідчена в установленому порядку;
  • закордонного паспорта (1 сторінка);
  • паспорта (1, 2 сторінки та сторінка з реєстрацією), та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

Оригінали документів подаються особисто.

Прийом на навчання здійснюється за конкурсом, який передбачає тестування з основ держави і права, основ економіки та співбесіди з питань, що стосуються особливостей публічного управління в сучасних умовах.

За довідками звертатися за адресою: 14035, м. Чернігів, вул. Шевченка, 95, Національний університет «Чернігівська політехніка».

Контактна особа: Лашук Оксана Сергіївна (093) 77-43-539, (067) 695-14-15.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь