A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Про пляжний волейбол

Дата: 12.07.2021 09:35
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

Це саме той випадок, коли отримуєш величезне задоволення від виконаної роботи. Готувалися. Готувалися серйозно. Здається, що вдалося втілити задумане. Такого «пляжного волейболу» в нас ще не було. Подяка командам: прибули вчасно і вже о 9.00 – жеребкування, а о 9.20 стартовий свисток. 12 команд-учасниць, з яких 6 представляли Борзнянську ТГ (ВК «Борзна», «Спартак» Кинашівка, «Іскра» Кинашівка, «Спиртовик» Іванівка, «Патріот» Іванівка, «Козак» Миколаївка), 4 – Бахмаччину (ДЮСШ Бахмач, ВК «Бахмач», «Курінь», «Зеніт» Стрільники), 1 – Комарівську ТГ («Олімп» Прохори) і 1 – Вертіївську ТГ («Штурм» Черняхівка).

На першому етапі змагань – ігри у двох групах по 6 команд. Грали по колу: всього 30 поєдинків на двох майданчиках (грали до 15). Потім – півфінали навхрест і нарешті – фінали. Волейбольний марафон тривав до шести вечора. Оце вже награлися!

У грі за «бронзу» грали «Патріот» та ВК «Бахмач». У дуже непростому поєдинку перемагає «Патріот» 2-0 (15-8, 15-13). Максим Кеда і Євгеній Ткаченко «бронзові» призери чемпіонату.

У вирішальному двобої зійшлися кинашівський «Спартак» та ВК «Борзна». Перша партія за «Спартаком» 15-13. Другу і третю – бере Борзна з однаковим рахунком 15-10. ВК «Борзна», за яку виступали брати Владислав і Микола Пацюки – чемпіон. Срібло в кинашівського «Спартака» (Олександр Литовчук, Владислав Пилипенко).

Вітаю переможців і призерів змагань! Молодці!

Дякую всім волейбольним дуетам за участь в чемпіонаті.

Дякую всім хто брав безпосередню участь в організації і проведенні турніру. На черзі відкритий Кубок Борзнянської ТГ. Попередньо він запланований на 31 липня.

До зустрічі!

 

Сергій Іващенко,
начальник відділу культури,
сім’ї, молоді та спорту міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь