A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міський голова Лариса Осадчук відвідала Мати-героїню

Дата: 15.07.2021 16:57
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

У рамках проведення заходів з нагоди відзначення Дня родини міський голова Лариса Осадчук спільно із заступником Тетяною Пирог та старостою Ядутинського старостинського округу Людмилою Лось відвідали мешканку села Ядути, якій присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», Гринь Валентину Григорівну.

Валентина Григорівна, яка все життя присвятила своїй родині та важкій праці на благо дітей, є прикладом справжньої української жінки, відповідальної та люблячої матері. «Для мене завжди було найголовніше щастя моїх дітей. Для них живу та працюю», – зазначила мати-героїня.

Лариса Осадчук привітала жінку із отриманням почесного звання та вручила подарунок. Лариса Анатоліївна підкреслила, що недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті, а щасливі діти ростуть лише в дружній родині й під опікою щасливих батьків.

Міський голова подякувала матері-героїні за те, що виховує майбутнє нашої держави та побажала Валентині Григорівні міцного здоров’я, родинного затишку та тепла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь