A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Повідомлення про оприлюднення Проекту рішення виконкому «Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності Борзнянської територіальної громади, для розташування рекламних засобів»

Дата: 21.07.2021 08:58
Кількість переглядів: 273

Розробник проекту – відділ містобудування, архітектури та економічного розвитку Борзнянської міської ради.

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення на офіційному веб-сайті Борзнянської міської ради оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Борзнянської міської ради «Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності Борзнянської територіальної громади, для розташування рекламних засобів» з аналізом його регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань в місячний термін розробником проекту (з 22.07.2021 по 25.08.2021) – начальником відділу містобудування, архітектури та економічного розвитку Борзнянської міської ради (поштова адреса: 16400, Чернігівська обл., м. Борзна, вул. Пантелеймона Куліша, буд. 104, тел. (04653) 2-19-72, електронна адреса: arhborzna@ukr.net).

Крім того, з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Борзнянської міської ради – https://borznyanska-gromada.gov.ua/ у рубриці «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь