A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулася робоча зустріч міського голови із заступниками голови Чернігівської ОДА

Дата: 26.07.2021 19:48
Кількість переглядів: 299

Сьогодні, 26 липня, відбулася робоча зустріч міського голови Лариси Осадчук із першим заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації Оленою Бойко, заступником Оленою Думою та заступником Жанною Шерстюк. На зустрічі були присутні заступник міського голови Тетяна Пирог, директор КП «Борзна-Спорт» Олег Паляничка, директор Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Христини Алчевської Зінаїда Москаленко та головний спеціаліст відділу освіти Євгеній Терновський.

У ході зустрічі відвідали стадіон «Колос», обговорили план реконструкції даного об’єкту та нагальні проблеми, з якими в даний час працює керівництво КП «Борзна-Спорт». Серед інших питань, які присутні обговорили під час зустрічі, — урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів», в якій на сьогоднішній день бере участь Борзнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Христини Алчевської.

Довідково: Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» — це фінансова підтримка закладів освіти на ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та оновлення навчальних кабінетів, харчоблоків, інтер’єрів у коридорах, класах та інших приміщеннях школи. Програма допомагає зробити школи безпечним та комфортним середовищем для кожного учня та вчителя.

Цьогоріч на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» виділено субвенцію в 1 млрд грн, кошти якої розраховано зокрема і на харчоблоки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь