A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Шановна громадо!

Дата: 28.07.2021 09:35
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

28 липня, у день вшанування Рівноапостольного Князя Володимира, ми відзначаємо доленосну і знакову подію в історії нашої країни – День хрещення Київської Русі-України. Це свято духовно об’єднує українців, живить нашу віру в мир та добро на землі.

Князь Володимир Святославович до 30 років був язичником. Під час свого правління він зрозумів, що релігія з багатобожжям вичерпала себе. Тому Володимир прийняв християнство з Візантії, адже Візантія була найрозвиненішою і найсильнішою країною континенту. Прийняття християнства на Русі сприяло б розвитку країни і зміцненню зв’язку з європейськими державами.

Ця подія стала фундаментом формування духовності, виховання десятків поколінь, що гідно несли традиції народу, серед яких повага та любов до ближнього і до Бога. Саме віра завжди була для українців життєдайною силою, яка допомагала вистояти в часи лихоліть і надавала сил рухатися далі на шляху процвітання рідної землі.

У день цього світлого свята щиро бажаємо всім вам міцного здоров’я, миру, любові, сімейного тепла. Нехай Господь Бог допоможе нам подолати ворогів та з новими силами розбудовувати нашу незалежну, суверенну та соборну Україну.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь