A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Розіграно відкритий кубок громади

Дата: 02.08.2021 10:27
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

Минулого вікенду в Борзні розіграно відкритий кубок Борзнянської територіальної громади. Хороший видався турнір. З інтригою. За участю хороших команд. На двох гарно підготовлених майданчиках.

О 9-ій вже стартували. Спочатку ігри у двох групах. Група № 1: «Дружба-2К» Сиволож, ВК «Борзна», «Спартак» Кинашівка, «Зеніт» Стрільники. Група № 2: «Патріот» Іванівка, «Ромашка» Бахмач, «Козак» Миколаївка, ВК «Бахмач». По 2 кращі команди із груп – виходили до півфіналу. І ось сенсація. Не виходить із групи сильна команда Сиволожа. Проте, півфінальні пари виглядали досить потужно. Чемпіон громади, ВК «Борзна», поступається ВК «Бахмач» у двох партіях. Другим фіналістом стає іванівський «Патріот», який виявився сильнішим за «Зеніт».

У грі за «бронзу» «Зеніт» із Стрільників (Андрій Павленко, Сергій Карпусь) перемагає досвідчений дует братів Пацюків і стає третім. ВК «Борзна» цього разу без нагород.

Фінал «Патріот» Іванівка – ВК «Бахмач» виявився поєдинком гідних суперників. Першу партію бере «Патріот» 16-14. У другій – реванш за Бахмачем 15-13. У третій все ж перевага за представником Борзнянщини. Іванівський «Патріот» у складі Максима Кеди та Владислава Пилипенка – чемпіон. Олександр Мойсеєв та Андрій Фоменко, які захищали кольори ВК «Бахмач» – срібні призери.

Вітаємо переможців і призерів змагань! Ви всі молодці! Дякуємо всім командам-учасницям. Ми разом зробили свято пляжного волейболу.

Сезон літнього волейболу триває. На черзі турнір «Гарячий пісок». Мікс. З датою і місцем проведення змагань визначимося найближчим часом.

До зустрічі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь