A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулася нарада з питання підготовки комунальних закладів до початку нового опалювального сезону

Дата: 02.08.2021 12:52
Кількість переглядів: 252

Міський голова Лариса Осадчук провела нараду з питання підготовки комунальних закладів громади до нового опалювального сезону. На нараді були присутні: заступники міського голови Тетяна Пирог та Сергій Коросташовець, директор КП «Борзна-Комунальник» Микола Галепа, директор КНП «Борзнянська ЦПМСД» Анатолій Обозний, головний спеціаліст відділу освіти Євгеній Терновський, головний спеціаліст відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Лариса Паляничка та старости старостинських округів громади – Микола Пшенишний, Володимир Кривець, Юрій Самойлик, Людмила Лось, Світлана Мясченко, Наталія Хоменко.

На порядку денному було питання підготовки всіх комунальних закладів громади до початку нового опалювального сезону. Під час обговорення присутні детально розглянули етапи підготовки до зими всіх старостинських округів, визначилися з потребою та реальним забезпеченням паливом освітніх, медичних та культурних закладів громади.

Своєчасне планування та підготовка до опалювального сезону допоможе в подальшому уникнути і проблем з постачанням палива, і аварійних ситуацій систем опалення даних закладів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь