A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: у червні-липні клієнтський портфель споживачів електроенергії зріс майже втричі

Дата: 04.08.2021 16:11
Кількість переглядів: 325

Понад 6 років ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», є надійним постачальником природного газу для більш ніж 1000 бізнесових та бюджетних організацій. Сьогодні компанія впевнено працює і на ринку реалізації електричної енергії юридичним особам. Так, лише протягом червня-липня кількість нових клієнтів-споживачів електроенергії зросла майже втричі, а обсяги замовленої потужності – майже вдвічі.

«Ми постачаємо електричну енергію як промисловим підприємствам, так і бюджетним організаціям. Завдяки багаторічному досвіду участі в тендерних закупівлях та виконанню обов’язків із постачання енергоносіїв відповідно до укладених договорів компанія щомісячно розширює географію свого клієнтського портфелю. Зокрема, з нами вже працюють юридичні особи Чернігова, Ніжина, Прилук, Мени, Бахмача, та Полтави», — підкреслив начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Ігор Полулях.

Наразі, корпоративні клієнти можуть обрати найбільш привабливі умови співпраці. Йдеться про індивідуальне формування ціни, адже придбання електроенергії на ринку «Доба наперед» актуалізує вартість ресурсу за фактом споживання Також кожен клієнт самостійно обирає найбільш зручний графік розрахунку: передплата, подекадна оплата чи за фактом споживання.

Представники бізнесу, які вже працюють із ТОВ «Чернігівгаз Збут», до переваг співпраці відносять відсутність штрафів за небаланси для споживачів електричної енергії групи Б, та можливість сплачувати за постачання та розподіл електроенергії одним рахунком.

Фахівці компанії зазначають, що для скорочення часу на взаємодію з постачальниками енергоресурсів рекомендують своїм корпоративним клієнтам пакетну пропозицію, яка передбачає реалізацію природного газу та електроенергії.

«Обираючи співпрацю з нашою компанією у сфері постачання природного газу та електричної енергії, клієнт отримує персонального менеджера, який вестиме обидва напрями. Переваги такого сервісу очевидні — надання комплексних консультацій, швидке формування рахунків та актів виконаних робіт з обох видів постачання, допомога з укладанням нових договорів або внесення змін у діючі», — додає начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Ігор Полулях.

Про всі деталі пропозиції дізнавайтеся в менеджера, який працює у вашому регіоні:

  • Коропський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Городнянський, Корюківський, Сновський, Куликівський, Ріпкинський, Чернігівський райони та м. Чернігів: за телефоном: (0462) 94–12–47 (дод. 1224) та (0462) 94–12–47 (дод. 1229);
  • Бахмацький, Борзнянський, Ічнянський, Срібнянський, Талалаївський, Варвинський та Прилуцький райони (з фізичним розташуванням у м. Прилуки): (04637) 7–16–10;
  • Ніжинський, Бобровицький, Козелецький, Носівський райони (з фізичним розташуванням у м. Ніжин): (04631) 7–83–05.

Довідка:

ТОВ «Чернігівгаз Збут» має ліцензію на право ведення діяльності із постачання електричної енергії, відповідно Постанови НКРЕКП від 17.06.2020 року №  1119. Сьогодні компанія постачає електроенергію непобутовим споживачам, готуючись до відкриття ринку електричної енергії для населення.

 

«Чернігівгаз Збут». Надійний та зручний для кожного!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь