A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міський голова Лариса Осадчук зустрілася із мешканцями Прачівського старостинського округу

Дата: 05.08.2021 19:21
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Сьогодні, 5 серпня, міський голова Лариса Осадчук спільно із заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Тетяною Пирог та Сергієм Коросташовцем, директором КП «Борзна-Комунальник» Миколою Галепою, начальником відділу земельних відносин, екології та юридичної діяльності Каріною Грицай та старостою Прачівського старостинського округу Наталією Хоменко зустрілися із мешканцями с. Прачі.

Під час зустрічі місцеві жителі обговорили питання благоустрою села, зокрема освітлення вулиць, випилювання чагарників та аварійних дерев, що ростуть близько до дороги та створюють небезпечні умови для пересування транспорту.

Мешканці с. Прачі цікавилися питанням транспортного сполучення села із іншими населеними пунктами. На сьогоднішній день люди змушені винаймати авто, щоб доїхати до Борзни чи до найближчого маршрутного таксі, яке їде до Чернігова чи інших населених пунктів. Також місцевих жителів хвилюють наслідки освітньої реформи для села: закриття школи, переведення учнів до Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Христини Алчевської, але добре розуміють, що тільки таким чином вони зможуть забезпечити нормальні умови для навчання своїх дітей. Люди також цікавилися готовністю Борзнянської міської лікарні до нової хвилі коронавірусної інфекції. Заступник міського голови Тетяна Пирог звернулася до присутніх та закликала активніше вакцинуватися, оскільки тільки так можна вберегти себе та своїх рідних від надзвичайно небезпечного штаму коронавірусу «Дельта», який набирає обертів в Україні.

Начальник земельного відділу Каріна Грицай надала консультації власникам паїв у питанні оренди землі та юридичного врегулювання взаємовідносин між ними та місцевим орендарем ТОВ «Агрікор Холдинг».

Підсумовуючи результати зустрічі, можна сказати, що спілкування із міським головою Ларисою Осадчук для мешканців села було конструктивним, люди отримали відповіді на питання, які їх хвилювали.

Після зустрічі із мешканцями села керівництво громади відвідало сільський будинок культури та дитячий садок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь