A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Голова Чернігівської ОДА відвідав Борзнянську територіальну громаду

Дата: 20.08.2021 08:36
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Сьогодні, 19 серпня, Борзнянську територіальну громаду з робочим візитом відвідав голова Чернігівської обласної державної адміністрації В’ячеслав Чаус. Очільник обласні спільно із головою Ніжинської районної державної адміністрації Григорієм Ковтуном оглянули кабінет вакцинації у КНП «Борзнянський ЦПМСД» та пункт щеплення у Шаповалівському старостинському окрузі.

В’ячеслав Анатолійович наголосив на важливості своєчасного вакцинування від COVID 19, адже лише таким чином ми зможемо уникнути запровадження нового локдауну та швидше подолати небезпечне захворювання. Голова Чернігівської ОДА поспілкувався з лікарями, поцікавився проблемами, з якими щодня стикаються медичні працівники, та підкреслив важливість проведення професійної роз’яснювальної роботи серед громадян, оскільки часто відсутність кваліфікованого пояснення всіх ризиків коронавірусної хвороби та рівня безпеки вакцинації є причиною повільних темпів щеплення населення.

У ході робочого візиту В’ячеслав Чаус відвідав стадіон «Колос», на якому активно проводяться ремонтні роботи. Очільник області звернув увагу на те, що незважаючи на великий об’єм роботи та стислі терміни, ремонт повинен бути зроблений якісно. «Ми повинні будувати якісно, щоб залишити після себе щось корисне для наступних поколінь, або ж хоча б зберегти те, що маємо»,- зазначив голова ЧОДА. Також В’ячеслав Анатолійович наголосив на важливості дотримання техніки безпеки на будівництві.

Під час розмови із міським головою Ларисою Осадчук голова Чернігівської облдержадміністрації В’ячеслав Чаус підкреслив, що він відкритий до діалогу та конструктивної співпраці із громадами. У ході спілкування Лариса Осадчук поділилася своїми планами щодо подальшого розвитку громади та домовилася про співпрацю з очільником області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь