A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Вшанували пам'ять воїнів АТО

Дата: 28.08.2021 13:26
Кількість переглядів: 295

З метою гідного вшанування Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, напередодні сьомої річниці Іловайської трагедії міський голова Лариса Осадчук спільно із заступниками міського голови Тетяною Пирог та Сергієм Коросташовцем, керуючою справами – секретарем виконавчого комітету Борзнянської міської ради Альоною Волковицькою, начальником Борзнянського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Вадимом Кушніром та ветеранами АТО поклали квіти до меморіальної дошки та могили загиблого воїна АТО Олега Куслія.

Саме 29 серпня 2014 року наша країна втратила найбільшу кількість своїх воїнів – захисників. У так званому «зеленому» коридорі загинуло 366 відданих Героїв нашої Батьківщини.

З глибокою пошаною та вдячність ми низько вклоняємося нашим воїнам-Героям, які сміливо пішли в вогняне пекло війни захищати свою країну від ворога. Ми не маємо права забувати той подвиг, патріотизм і щиру любов справжніх Громадян своєї України.

Світла та вічна пам'ять, дорогі наші захисники.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь