A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося спільне засідання постійних комісій Борзнянської міської ради

Дата: 03.09.2021 17:05
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Сьогодні, 03 вересня, у ході підготовки до пленарного засідання 12 позачергової сесії 8 скликання відбулося спільне засідання постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення, комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою та комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та запобігання корупції.

На порядку денному були наступні питання:

  1. Про припинення діяльності відділення стаціонарного догляду м. Борзна Центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації.
  2. Про внесення змін у додатки 1 і 3 до рішення вісімнадцятої сесії п’ятого скликання від 22.10.2008 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Борзни».
  3. Про передачу майна комунальної власності Борзнянської міської ради Комунальному підприємству «Борзна-Комунальник» Борзнянської міської ради на праві господарського відання.
  4. Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Чернігівської області.
  5. Про втрату чинності рішення 7 сесії 8 скликання Борзнянської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Борзнянської територіальної громади та пропорції її розподілу» від 14.05.2021 № 3-7/8.

Обговоривши проєкти рішень, члени комісії вирішили винести їх на розгляд чергової сесії Борзнянської міської ради, яка відбулася сьогодні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь