A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні…

Дата: 08.09.2021 16:36
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Міський голова Лариса Осадчук взяла участь в урочистих заходах з нагоди вшанування 78 річниці з Дня визволення Борзни від німецько-фашистських загарбників. У своїй промові Лариса Анатоліївна зазначила: «Ми з вдячність та глибокою пошаною сьогодні згадуємо наших ветеранів, наших хоробрих воїнів, які боролися за мирне небо, за спокійне та щасливе життя майбутніх поколінь. Життя летить швидко, та війна залишилася десь там, в історії. Здавалося б, що ті часи давно минули і ніколи не повернуться. Але ж ні, виявляється колесо історії знову крутиться і ми знову змушені протистояти ворожій агресії, воювати з тим, з ким колись пліч-о-пліч наші діди боронили рідну землю у часи Другої світової війни».

Начальник третього відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Вадим Кушнір у своїй промові подякував ветеранам Другої світової війни за їхню мужність та героїзм. «Я низько вклоняюся нашим мужнім воїнам. На жаль, сьогодні ми знову змушені боротися за територіальну цілісність та незалежність нашої держави. Знову війна і знову ми втрачаємо найкращих та найхоробріших воїнів, які є справжніми патріотами своєї України».

Дорогі наші ветерани, дорогі наші воїни, ми щиро дякуємо вам за ваш героїзм, за мужність та сміливість, яку ви проявили у боротьбі з фашизмом 78 років тому, і яку сьогодні демонструють ваші відважні нащадки у зоні Операції Об’єднаних Сил. Низько вклоняємося нашим ветеранам, які вже відійшли у вічність, і бажаємо міцного здоров’я та довголіття тим, хто живе серед нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь