Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під час громадського обговорення з розгляду питання перейменування вулиці Воїнів – Інтернаціоналістів на вулицю Воїнів – афганців у місті Борзна

Дата: 20.09.2021 11:59
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Організатор громадського обговорення – відділ організаційно-інформаційної діяльності та кадрових питань Борзнянської міської ради.

Громадське обговорення проводилось з питання перейменування вулиці Воїнів – Інтернаціоналістів на вулицю Воїнів – афганців у місті Борзна.

Відповідно до розпорядження Борзнянського міського голови від 14.07.2021 № 110 «Про проведення громадського обговорення перейменування вулиці Воїнів – Інтернаціоналістів на вулицю Воїнів – афганців» Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення 14.07.2021 оприлюднене на офіційному веб-сайті Борзнянської міської ради.

Відповідно до Інформаційного повідомлення запропоновано перейменувати вулицю Воїнів – Інтернаціоналістів на вулицю Воїнів – афганців у місті Борзна.

Пропозиції (зауваження) приймались відділом організаційно-інформаційної діяльності та кадрових питань Борзнянської міської ради з дня оприлюднення Інформаційного повідомлення і до 14.09.2021.

Протягом встановленого строку пропозицій та зауважень щодо перейменування вулиці до Борзнянської міської ради ні у письмовій, ні в електронній формі не надійшло.

Засідання за круглим столом відбулось 15.09.2021 о 14.00, за адресою: м. Борзна, вул. Пантелеймона Куліша, 104, 1-й поверх, малий зал.

Під час громадського обговорення присутні підтримали пропозицію міської ради щодо перейменування вулиці Воїнів – Інтернаціоналістів на вулицю Воїнів – афганців у місті Борзна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь