A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Змагались силачі

Дата: 19.09.2021 23:52
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

У п’ятницю, в день святкування Дня міста Борзни, на центральній площі відбулася неординарна подія, яка тримала в напрузі велику кількість глядачів. Збірна команда Борзнянської територіальної громади з гирьового спорту, до речі краща команда Чернігівщини, провела “годинний марафон”, мета якого була — потрапити в сімку кращих команд України в цій вправі. 5 спортсменів, а це — Володимир Демченко, Роман Куришко, Олександр Стороженко, Андрій Марченко, Дмитро Фесенко під керівництвом тренера Сергія Пирковського та під наглядом судді Анатолія Пустовойта, рівно годину, по черзі, виконували вправу “поштовх гирі від грудей”. Вага гирі — 24 кг. Дуже приємно було дивитися на роботу спортсменів: красиво, злагоджено, вправно. Без сумніву, цей спортивний захід став окрасою всього свята.

І ось “годинний марафон” — завершено. Результат — 1520 підйомів. Супер. За словами Сергія Пирковського, борзнянці стали сьомою командою в Україні.

Кубок, медалі, призи і на завершення пісня від “борзнянських силачів” — це було неперевершено!

Дякую хлопці! Молодці!!!

Після “годинного марафону” змагання серед силачів продовжились. Було проведено ряд конкурсів. Так, вправу “жим штанги 40 кг від грудей” виграв борзнянець Володимир Пилипенко, ривок гирі — Віктор Гриненко теж з Борзни, кинашівець Ігор Радченко переміг у вправі “поштовх гирі від грудей”. Ну, а мішок цукру, виграв вчитель фізичного виховання гімназії ім. П. Куліша Володимир Лавренко. Його результат — 49 присідань з 50-тикілограмовим мішком на плечах. Ну, чим не приклад для своїх вихованців?

Вітаю переможців і призерів! Молодці!!!

Фото без опису

Сергій Іващенко,
начальник відділу культури, сім’ї,
молоді та спорту міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь