A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Фінал відкритого Кубку Борзнянської ТГ з футболу

Дата: 20.09.2021 12:47
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

Вчора відбувся фінальний поєдинок відкритого Кубку Борзнянської територіальної громади з футболу. «Зміна» Борзна – «Українська Вольниця» Мала Загорівка.

Все спонукало до хорошого футболу, і хороша осіння погода, і класні команди-фіналісти, і релігійне свято... Так воно і вийшло. Було мало позафутбольного, був цікавий і якісний футбол.

Початок за сільською командою, і 2-3 нереалізовані моменти. В рамці «Зміни» надійний, і впевнений в собі, Олег Шевченко. Поступово гра вирівнюється і вже ближче до кінця тайму «проходить» одна із атак «Зміни». Завершив її Володимир Менщик. 1-0.

У другому таймі все змінилося кардинально. Перевага борзнянців стає очевидною. Просто супергру демонструє Олександр Левенець. І, як результат – гол Івана Дорошенка. Згодом Олександр Левенець, вже сам, забиває третій гол, а далі «крапку» в цій грі ставить Михайло Люткевич з пенальті. 4-0. Після цього «Зміна» заспокоюється і ініціатива переходить до малозагорівських футболістів. На останніх хвилинах гри вони створюють три стовідсоткові моменти, але реалізовують лише один. Це зробив Владислав Катинов. В підсумку 4-1 перемога борзнянської «Зміни». Перемога закономірна, яка не викликає жодних сумнівів.

Дякуємо «Українській Вольниці» за хорошу гру.

Вітаємо тренерський, керівний склад команди, футболістів, вболівальників «Зміни» з перемогою! Молодці!!! Попереду – великозагорівська «Україна» і Суперкубок.

Кращими гравцями в складах команд-фіналістів стали Олександр Левенець та Сергій Цап. Молодці!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь