A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

З метою захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа

Дата: 28.09.2021 13:08
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

Сьогодні, 28 вересня, заступник Борзнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Пирог провела засідання комісії з питань спрямування у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 № 615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків» комісія сформувала та затвердила загальний список дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування (віком від 16 років), осіб з їх числа (в тому числі віком понад 23 роки), які перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, у Борзнянській міській раді. Таких громадян на даний час 28.
Крім того, комісія визначила орієнтовну потребу коштів для придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов у Борзнянській міській раді або призначення їм грошової компенсації. Така потреба становить 10 067 244 грн.
Протокол комісії та затверджені списки будуть направлені до Чернігівської обласної державної адміністрації для подальшого опрацювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь