A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Освітян Борзнянської громади привітали з Днем працівників освіти

Дата: 30.09.2021 15:39
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

Сьогодні, напередодні професійного свята, в актовій залі Борзнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської, відбувся урочистий захід, приурочений до Дня працівників освіти. Привітати освітян Борзнянської громади з їхнім професійним святом завітали заступник міського голови Тетяна Пирог, начальник відділу освіти Олена Мідянка та голова Борзнянської МО працівників освіти і науки України Олег Демченко.

Тетяна Пирог у своєму вітальному слові подякувала педагогам за натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Побажала успіхів у педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

До привітань долучилися Олена Мідянка та Олег Демченко, які своїм колегам побажали добра, щастя, слухняних учнів і сонячних днів.

Велика когорта педагогічних працівників закладів освіти Борзнянської міської ради за сумлінну багаторічну працю, за вагомі досягнення на педагогічній ниві у вихованні і навчанні дітей отримали грамоти міської ради, відділу освіти й профспілкової організації та дипломи лауреатів щорічної премії імені Пантелеймона Куліша.

Між урочистими нагородженнями для всіх присутніх Борзнянський Будинок дитячої та юнацької творчості дарував свої виступи хореографічних, вокальних, солістів та художніх колективів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь