A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Взяли участь в І Спартакіаді серед міських територіальних громад

Дата: 03.10.2021 00:33
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

Вчора в Ніжині пройшла І Спартакіада серед міських територіальних громад, в якій взяла участь і збірна команда Борзнянської ТГ. Дуже важкий, нервовий, але цікавий день. І виступили не погано, але якийсь смуток на душі... В загальнокомандному заліку — четверті. Команд не багато — 6, але яких: Ніжин, Прилуки, Бахмач, Ічня, Сновськ. 6 видів спорту: футбол, волейбол, гирі, шашки, шахи, настільний теніс.

У настільному тенісі, і Олег Лазаренко, і Маша Хандога виступили в межах своїх можливостей. Прикро, але Маша дві гри програла своїм суперницям “на більше-менше”. У настільному тенісі, і чоловіки, і жінки — четверті. Четвертими прийшли до фінішу і волейболісти. У групі перемогли Сновськ 2-0 і дали бій Прилукам 1-2. На жаль, у грі за бронзу програли Ічні. Андрій Петренко у шаховому турнірі став третім. Пристойний результат. Наш ветеран, 81-річна Лідія Олексіївна Гайова — друга в шашках. Честь і хвала! Свій високий клас підтвердив і молодий гирьовик Дмитро Фесенко. Він другий (ривок лівою і правою 80 разів). Футболісти в групі без великих проблем пройшли Прилуки (2-0) і Ніжин (2-1). Фінал із Сновськом спочатку був за нами. Повели в рахунку. А потім... розслабилися і отримали у свої ворота три м’ячі. Віддамо належне команді. Зібралися і зрівняли рахунок. На жаль, у серії пенальті поступилися. У футболі — другі.

Ніжин і Сновськ в підсумку набрали по 20 балів. За додатковими показниками першим став Ніжин. Борзна і Ічня набрали по 21 балу. Тут щастя посміхнулося ічнянцям. Вони треті.

Вітаю Ніжин, Сновськ, Ічню. Вони заслужили перемогу. Хочу подякувати членам нашої, борзнянської, команди. Вони віддали всі сили для перемоги, але десь не вистачило майстерності, а десь — просто фарту. Дякую всім, хто допомагав мені в організації виїзду на змагання. Йдемо далі!

 

Сергій Іващенко,
начальник відділу культури, сім’ї,
молоді та спорту міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь