A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулись вечірні рейди

Дата: 04.10.2021 17:05
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

З метою профілактики бездоглядності, правопорушень серед дітей та молоді, запобігання вживанню неповнолітніми спиртних напоїв, наркотичних та токсичних речовин, продажу підліткам спиртних та тютюнових виробів 2 та 3 жовтня 2021 року спеціалістами служби у справах дітей Борзнянської міської ради спільно з працівниками Борзнянського сектору поліцейської діяльності № 1 Ніжинського РВП ГУНП України в Чернігівській області були проведені вечірні рейди по місту.
Відвідавши торгівельні заклади, кафе, громадські місця відпочинку міста, малолітніх дітей без догляду дорослих, дітей, які вживали алкогольні напої чи наркотичні речовини, не виявлено. Також не виявлено порушень правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами.
З підлітками проведено попереджувальні профілактичні бесіди щодо наслідків вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління та правопорушень, ознайомлено з витягами із нормативних актів, які регулюють питання перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час. Молодь на зауваження щодо розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях реагувала адекватно.

Зауважимо, що вечірні рейди будуть проводитись і надалі. Тому ми звертаємось до власників та продавців закладів торгівлі із проханням неухильно дотримуватись норм чинного законодавства про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям, а також попереджаємо, що продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, у відповідності до ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Також вважаємо за необхідне акцентувати увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання батьківських обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей. Тому будьте уважні, бережіть себе та свої дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь