A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міський голова Лариса Осадчук взяла участь у створенні Алеї олімпійської слави

Дата: 05.10.2021 19:18
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Сьогодні у Борзнянській територіальній громаді спортивний та активний день, адже до нас завітали представники Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області на чолі із першим заступником голови Чернігівської обласної ради та заслуженим майстром спорту з біатлону Ніною Лемеш та майстрів спорту Данила Жасана і Олександри Шелкової. Почесні гості спільно із міським головою Ларисою Осадчук взяли участь у відкритті олімпійського заходу серед школярів «Олімпійське лелеченя», яке відбувається у Борзні вже не перший рік, та створенні Алеї олімпійської слави. Молоді дубочки, надані ДП «Борзнянський лісгосп», були висаджені біля центрального входу до стадіону «Колос».

Дані заходи відбулися з нагоди знаменних ювілейних дат – 30-ї річниці з Дня створення Національного олімпійського комітету України та 20-ї річниці з Дня створення Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Користуючись нагодою, гості завітали на стадіон «Колос», де продовжуються ремонтні роботи. Завершальним етапом поїздки на Борзнянщину був відкритий Олімпійський урок у комунальному закладі «Борзнянський ліцей», під час якого відбулося живе спілкування учнів зі спортсменами.

Варто зазначити, що Алея олімпійської слави була створена тільки у містах обласного підпорядкування – у Ніжині, Прилуках та Новгород-Сіверську, винятком стала лише Борзнянська територіальна громада, оскільки Борзнянщина славиться своїм активним спортивним життям та талановитими спортсменами, завершальним етапом даного заходу буде створення Алеї у м. Чернігів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь