A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Повідомлення про оприлюднення проекту Плану соціально-економічного розвитку Борзнянської територіальної громади на 2022-2024 роки та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 07.10.2021 10:08
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості, на офіційному веб-сайті Борзнянської міської ради Чернігівської області 07 жовтня 2021 року для громадського обговорення оприлюднено проєкт Плану соціально-економічного розвитку Борзнянської територіальної громади на 2022-2024 роки (далі – Плану) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку (далі – Звіт про СЕО).

План передбачає забезпечення сталого розвитку громади, розв’язання соціально-економічних проблем, покращення інвестиційної привабливості, створення умов для підвищення рівня конкурентних переваг та потенціалу громади, та на цій основі досягти належних стандартів життя та доступності якісних послуг для мешканців громади.

Зауваження і пропозиції до Плану та Звіту про СЕО просимо надавати до 07.11.2021 включно до Борзнянської міської ради Чернігівської області (вул. Пантелеймона Куліша, буд. 104, м. Борзна, Ніжинський район, Чернігівська обл., 16400), е-mail: mail@borznyanska-gromada.gov.ua, тел: (04653) 2-13-43.

З проєктом Плану та Звітом про СЕО можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Борзнянської міської ради Чернігівської області.

Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

План соціально-економічного розвитку Борзнянської територіальної громади на 2022-2024 роки


Звіт про стратегічну екологічну оцінку Плану соціально-економічного розвитку Борзнянської територіальної громади на 2022-2024 роки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь