A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Подяка народному депутату України Анатолію Гуньку

Дата: 07.10.2021 11:02
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Борзнянська міська рада щиро дякує народному депутату України Анатолію Гуньку за допомогу у отриманні траншу субвенції соціально-економічного розвитку. Завдяки виділеним коштам у сумі 1,35 млн. грн розпочалося будівництво нової свердловини, яка надасть можливість борзнянцям отримати чисту воду, адже проблема якості води є надзвичайно актуальною для місцевих мешканців.
Також ми вдячні Анатолію Григоровичу за виділені кошти на виготовлення проєктної документації «Капітальний ремонт Борзнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Христини Алчевської з енергоефективними заходами та створення нового освітнього простору по вул. Б. Хмельницького, 3 м. Борзна, Чернігівської області» у сумі 700 тис. грн.

На сьогоднішній день ми вже чекаємо надходження наступної субвенції соціально-економічного розвитку для завершення ремонту даху будинку культури та заміни вікон у цій будівлі. Всі ці енергозберігаючі засоби зможуть допомогти зберегти тепло у будівлях протягом осінньо-зимового періоду.

Шановний Анатолій Григорович, дякуємо Вам за те, що ніколи не стоїте осторонь проблем громади, завжди готові допомогти та підтримати своїх виборців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь