A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Фінал Суперкубку Борзнянської футбольної ліги 2021 року

Дата: 18.10.2021 09:55
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

Вчора в с. Кинашівка, відбувся розіграш Суперкубку Борзнянської футбольної ліги 2021 року. За почесний трофей боролися: чемпіон великозагорівська «Україна» та володар кубку борзнянська «Зміна». Це був класний поєдинок двох класних команд. Майстерність футболістів, величезна напруга, багато єдиноборств... 6 жовтих і 3 червоні картки...

Перший тайм гри не бачив. За словами очевидців гра була на рівних, але забивала тільки «Україна». «Зміна» своїх моментів не використала, а в таких поєдинках, саме реалізація моментів, чи навіть напівмоментів, виходить на перший план. Після першого тайму 2-0 за «Україною». У другому, практично, гра теж пройшла на рівних. «Зміна» йшла вперед, намагаючись, принаймні, скоротити рахунок гри, а «Україна» грала по рахунку, контролювала м’яч і вигляділа досить пристойно. Коли у ворота борзнянців влетів третій м’яч – все стало зрозуміло. Переможцем цього двобою буде «Україна». Так воно і вийшло. 3-0 і володарем Суперкубку Борзнянської ТГ стає великозагорівська «Україна». У переможців два м’ячі на рахунку Вадима Іващенка, ще один – Сергія Максимця. Приз кращого гравця поєдинку отримав воротар команди-переможця Максим Татаренко.
Як на мене, то «Україна» стала володарем Суперкубку цілком заслужено. У цьому сезоні команди грали між собою 4 разі – і всі чотири перемоги на боці команди с. Велика Загорівка.

Я вітаю команду «Україна» з відмінним сезоном, із завойованими нагородами! Молодці!
Хочу подякувати і борзнянській «Зміні». Хлопці в цьому сезоні здобули ряд престижних трофеїв. Молодці!

Офіційний сезон практично завершився. Нагородження плануємо в грудні. Побачимо по ситуації, але в планах ще провести традиційний турнір з міні-футболу пам’яті Андрія Большака. Ветеранський турнір. Далеких гостей запрошувати не будемо, тільки команди колишнього Борзнянського району. 35 плюс. Без легіонерів. А також, традиційний турнір з міні-футболу серед сільських школярів «Шураві» пам’яті колишнього голови РВ УСВА Валерія Молотова. А далі – переходимо в спортивний зал.
До зустрічі!

 

Сергій Іващенко,
начальник відділу культури, сім’ї,
молоді та спорту міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь