Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулася Спартакіада Борзнянської територіальної громади серед допризовної молоді «Я – патріот!»

Дата: 23.10.2021 14:12
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Вчора на базі Борзнянського ліцею пройшла Спартакіада Борзнянської територіальної громади серед допризовної молоді «Я – патріот!». Змагання традиційні і проводяться вже не один рік поспіль. 7 команд-учасниць. Не прибули на захід команди Оленівки і Миколаївки. Програма традиційна: біг 100 і 1000 м, метання гранати, підтягування на перекладині.

Хороша погода, добре підготовлена спортивна споруда, професійна робота суддів, дружня атмосфера, і як підсумок – чудовий спортивний захід для школярів!
На стометрівці найкращий результат (12.1) показав Олександр Гірченко із Шаповалівки. Поряд з ним – Вадим Носенко (аграрний коледж) та Костянтин Коршак (Борзнянська ЗОШ).
На дистанції 1000 м переміг теж учень Шаповалівської ЗОШ – Дмитро Подоляко (3.41.9). В трійці призерів також його земляк Михайло Дряпко та Михайло Константінов (ліцей).
Олександр Гірченко переміг і в підтягуванні на перекладині. Його результат – 28 разів. Другий – Костянтин Коршак, третій – Богдан Гора (аграрний ліцей).
У метанні гранати найкращий результат у Дениса Бордака (55 м) із Борзнянської ЗОШ. Дмитро Адаменко (ліцей) – другий, Андрій Локоть (коледж) – третій.
У чотирьох видах програми найкращий результат показав учень Шаповалівської ЗОШ Олександр Гірченко. Він – чемпіон!!!
Друге місце у Дениса Бордака, третє – у Костянтина Коршака. Обидва спортсмени із Борзнянської ЗОШ.
У загальнокомандному заліку переможцем стала команда Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Х. Алчевської (вчитель Володимир Лозицький). Друге місце посіла команда Борзнянського аграрного фахового коледжу (вчитель Іван Костючина), третє – Борзнянського ліцею (вчитель Віктор Радченко).

Дякуємо всім командам за участь у Спартакіаді, вітаємо переможців і призерів змагань! Молодці!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь