A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Легкоатлетичні змагання «Олімпійські сходинки»

Дата: 23.10.2021 14:08
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Про легку атлетику. Вже багато років на Борзнянщині проводяться легкоатлетичні змагання серед юнаків і дівчат під назвою «Олімпійські сходинки». Проводяться у с. Велика Доч, у лісі. І хай вони проходять не на сучасних легкоатлетичних спорудах, але саме такі змагання, в лісі на природі, несуть в собі щось особливе, тепле і домашнє. А якщо ще золота осіння погода, смачна юшка після змагань...

В гості до спортсменів Борзнянської ДЮСШ завітали їх однолітки із Сновська, Шостки і Конотопа. Всього близько шестидесяти учасників. Змагалися у триборстві (біг на коротку і довгу дистанції та стрибки у довжину). Переможців визначали у чотирьох вікових категоріях, окремо серед хлопців і дівчат. Переможцями змагань представники Борзнянщини не стали, а ось призерами – так. Вікторія Ганжа, Марк Носенко та Богдан Довгаль – вибороли срібні медалі. Лише трішечки не вистачило щоб піднятися на п’єдестал пошани Михайлу Гапону, Михайлу Константинову, Ані Пантелієнко та Веніаміну Носенку. Молодці! Всі молодці!

Дякуємо гостям, тренерам і юним спортсменам з Шостки, Конотопу та Сновська, що відгукнулися на наше запрошення і взяли участь в змаганнях!
До зустрічі через рік!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь