A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Шановні жителі громади!

Дата: 10.11.2021 15:11
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

Останнім часом в соціальних мережах між жителями міста Борзни розгорілась дискусія щодо можливого закриття Борзнянської початкової школи – філії Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської.
З цього питання повідомляємо наступне.
Борзнянська початкова школа є філією опорного закладу – Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської. Заклад створений з метою забезпечення територіальної доступності початкової освіти, враховуючи площу, на якій проживають діти в місті Борзні.
Відповідно до вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти максимальна пішохідна доступність до ЗЗСО складає 2 кілометри.
Відповідно до статті 13 Закону України «Про освіту»
«Кожна особа має право здобувати початкову та базову середню освіту в закладі освіти (його філії), що найбільш доступний та наближений до місця проживання особи.
Право особи здобувати початкову та базову середню освіту у державному або комунальному закладі освіти (його філії), за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця особа, гарантується, що не обмежує право особи обрати інший заклад освіти»
.
На даний час в планах оптимізації закладів загальної середньої освіти Борзнянської міської ради питання закриття Борзнянської початкової школи не розглядається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь