A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Робочий візит голови Чернігівської ОДА на Борзнянщину

Дата: 11.11.2021 13:06
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Сьогодні, 11 листопада, Борзнянську територіальну громаду з робочим візитом відвідали голова Чернігівської обласної державної адміністрації В’ячеслав Чаус та голова Ніжинської державної адміністрації Григорій Ковтун.

Очільник області спільно з міським головою Ларисою Осадчук в ході робочого візиту оглянули стадіон «Колос», де проводяться активні ремонтні роботи, які наближаються до завершення. В’ячеслав Чаус перевірив хід виконання будівельних робіт, поспілкувався з керівництвом громади, робітниками підрядної організації та звернув увагу, що незважаючи на великий об’єм роботи, ремонт повинен бути зроблений якісно та вчасно. Також відвідав Борзнянську загальноосвітню середню школу І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської Борзнянської міської ради Чернігівської області, де побував в у світлиці Христини Алчевської, їдальні, шкільному музеї народознавства, ресурсній кімнаті та Комунальній установі «Борзнянський інклюзивно-ресурсний центр» Борзнянської міської ради Чернігівської області.

Під час розмови з головою Чернігівської облдержадміністрації, Лариса Осадчук поділилася своїми планами щодо подальшого розвитку громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь