A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Тривають вечірні рейди на території громади

Дата: 22.11.2021 15:31
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

З метою профілактики бездоглядності, правопорушень серед дітей та молоді, запобігання вживанню неповнолітніми спиртних напоїв, наркотичних та токсичних речовин, продажу підліткам спиртних та тютюнових виробів, 19 листопада 2021 року спеціалістами служби у справах дітей Борзнянської міської ради та центру надання соціальних послуг спільно з працівником Борзнянського сектору поліцейської діяльності та старостою був проведений вечірній рейд на території Ядутинського старостинського округу.

Під час рейду були відвідані торгівельні заклади та громадські місця відпочинку. Порушень правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами не виявлено. З підлітками та молоддю були проведені профілактичні бесіди щодо наслідків вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління та правопорушень, ознайомлено з витягами із нормативних актів, які регулюють питання перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час.

В черговий раз наголошуємо, що саме батьки або особи, які їх замінюють, несуть першочергову відповідальність за виховання, навчання та утримання своїх дітей, а також за те, як вони проводять своє дозвілля. Адже саме в сім’ї передаються з покоління в покоління традиції, життєві навички, моделі поведінки і те, якими будуть наші діти, залежить від кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь