A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Сапери ДСНС знищили мінометну міну

Дата: 23.11.2021 08:02
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

18 листопада о 12:35 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Чернігівській області була знищена мінометна міна калібром 50 мм часів Другої світової війни.
Металевий предмет, за ознаками схожий на вибухонебезпечний, напередодні виявили місцеві мешканці на березі ставка неподалік житлових будинків однієї з вулиць у с. Ядути Борзнянської територіальної громади Ніжинського району.
Про знахідку селяни одразу повідомили Службу «101». Прибувши на місце події, піротехніки ідентифікували предмет як мінометну міну калібром 50 мм. Сапери вилучили вибухонебезпечний предмет, за допомогою міношукачів ретельно перевірили прилеглу територію та, не виявивши інших боєприпасів,транспортували на підривний майданчик й знищили.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають: у разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками. Про небезпечну знахідку необхідно негайно повідомити рятувальників і правоохоронців за номерами телефонів 101 та 102.

 

Ніжинське районне управління
ГУ ДСНС України у Чернігівській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь