A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

До високого сезону Укрпошта та eBay запустили спільну кампанію на підтримку українських МСБ

Дата: 25.11.2021 17:16
Кількість переглядів: 291

Всі підприємці, що зареєструються на платформі з 25 жовтня до кінця року, матимуть спеціальні умови. Так, для нових бізнес-клієнтів комісія за магазин на eBay протягом перших трьох місяців складатиме 0%. Також вони отримають підвищені ліміти на виставлені для продажу товари, доступ до навчального курсу і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати магазин і запустити промо товари. Деякі клієнти також зможуть отримати додатково до 200 безкоштовних оголошень та спеціальну підтримку від команди eBay. Щоб скористатися цією спеціальною пропозицією від Укрпошти та eBay експортерам достатньо перейти за посиланням та заповнити форму https://export.ebay.com/ua/ukraine_post/
Деталі спільної акції можна дізнатись з відео на Youtube каналі Укрпошти https://youtu.be/GtJ65q1g9go
«Зараз понад 11 тисяч українських підприємців продають на eBay, за минулий рік приріст склав 14%. Маркетплейс дає їм можливість продавати товари понад 159 мільйонам покупців з усього світу, в тому числі з США, Німеччини, Сполученого королівства, та забезпечувати безперервність бізнесу за будь-яких обставин.
Ми спостерігаємо великий потенціал українського ринку і, зі свого боку, постійно розширюємо пропозиції eBay для місцевих малого та середнього бізнесу. З травня 2021 року eBay запустив платіжний сервіс для українських продавців, що забезпечує підприємцям більш зручний спосіб ведення бізнесу на платформі. Тепер ми раді розпочати співпрацю з Укрпоштою, метою якої є надання українським підприємцям унікальних переваг та підтримки»
, – заявила Jenny Hui, генеральний менеджер eBay Гонг-Конг, Тайвань та на глобальних ринках, що розвиваються.
Кампанія на підтримку виходу українських експортерів на міжнародні ринки – один з елементів програми співпраці Укрпошти та eBay. В 2022 році Укрпошта посилить інтеграцію з маркетплейсом, щоб зробити оформлення всіх видів відправлень через сервіси Укрпошти більш зручними для клієнтів.

Про eBay
eBay Inc. (Nasdaq: EBAY) є лідером світової торгівлі, що об’єднує мільйони покупців і продавців на більш ніж 190 ринках по всьому світу. Ми існуємо, щоб надавати економічні можливості приватним особам, підприємцям, підприємствам та організаціям будь-якого розміру. Заснований в 1995 році в Сан-Хосе, Каліфорнія, eBay є одним з найбільших і найактивніших маркеплейсів у світі, де можна знайти великий асортимент унікальних товарів та прекрасний сервіс. У 2020 році eBay згенерував валовий обсяг проданих товарів на суму понад 85 мільярдів доларів. Для отримання додаткової інформації відвідайте ebayinc.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь