A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

У Борзнянській громаді створилась нова прийомна сім’я

Дата: 29.11.2021 10:49
Кількість переглядів: 283

Сімейні форми виховання є пріоритетними при влаштуванні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Однією з таких форм є прийомна сім’я – подружжя або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

26 листопада 2021 року в с. Кинашівка створилась прийомна сім’я – жінка, яка не має власних дітей, взяла на виховання братика й сестричку, які позбавлені батьківського піклування. Прийомна мама пройшла курс підготовки кандидатів в опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі у Чернігівському обласному центрі соціальних служб і була рекомендована для включення до єдиного банку даних потенційних опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.

Зазначимо, що на території Борзнянської громади на даний час функціонує вже 4 прийомні сім’ї, в яких виховується та проживає 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Держава забезпечує пріоритет сімейного виховання та створює умови для їх розвитку, надаючи сім’ям, які приймають на виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування матеріальну та соціальну підтримку.

Якщо ви сім’я, або особа, маєте досвід виховання дітей і бажаєте подарувати своє тепло дітям, які залишились без батьківської опіки та стати прийомними батьками, звертайтеся до служби у справах дітей Борзнянської міської ради за телефоном (04653) 2-13-43 або за адресою: м. Борзна, вул. Пантелеймона Куліша, 104, кабінет № 304.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь