A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Взяли участь у всеукраїнському вебінарі

Дата: 03.12.2021 17:08
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Сьогодні, 3 грудня, заступник Борзнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Пирог та начальник служби у справах дітей Борзнянської міської ради Олена Таран взяли участь у всеукраїнському вебінарі для представників територіальних громад: «Повноваження територіальних громад з питань забезпечення та дотримання прав дитини: вимоги закону». Участь у заході взяло близько тисячі фахівців з усієї країни.

Спікером виступила Людмила Волинець, заслужений працівник соціальної сфери, кандидат політичних наук, яка професійно та змістовно розповіла про роль органу опіки та піклування у сфері захисту прав та інтересів дітей, повноваження служби у справах дітей в умовах децентралізації. Ці та інші питання викликали жваву дискусію серед учасників та засвідчили важливість піднятих питань і необхідність проведення таких навчально-практичних заходів.

Вебінар проходив у рамках проекту «Розвиток потенціалу служб у справах дітей в Україні», який реалізує Українська мережа за права дитини у партнерстві з UNICEF Ukraine, Національна соціальна сервісна служба України та Київський Університет імені Бориса Грінченка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь