A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міський голова привітала з Днем Святого Миколая сім’ї, які потребують особливої уваги

Дата: 21.12.2021 11:16
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

Під час новорічно-різдвяних свят малеча завжди з нетерпінням чекає на подарунки, тому з нагоди святкування Дня Святого Миколая міський голова Лариса Осадчук відвідала дітей у Шаповалівському старостинському окрузі. Очільниця громади вручила дітлахам солодощі та подарунки і побажала гарно провести новорічні та різдвяні свята, наповнитися приємними та яскравими враженнями, а дорослим побажала міцного здоров’я, терпіння, достатку в родинах, щоб діти завжди радували, а Господь оберігав від усіляких негараздів.

Загалом в ході новорічної акції та до дня Святого Миколая солодкі подарунки від міської ради отримали близько 400 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки з боку суспільства – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти, які перебувають у складних життєвих обставинах; діти з інвалідністю; діти учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб; діти з багатодітних родин, в яких виховується п’ять і більше дітей.

Також дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, були передані подарунки-сюрпризи, зроблені та зібрані руками учнів та педагогів Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Х. Алчевської, гімназії імені П. Куліша, Шаповалівської та Ядутинської ЗОШ І-ІІІ ст. в ході акції «Твій подарунок – мій подарунок», яка проходила в навчальних закладах протягом листопада-грудня за ініціативою ювенальної превенції Чернігівського обласного управління національної поліції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь