A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Підвели спортивні підсумки року

Дата: 24.12.2021 21:51
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Сьогодні у Борзнянській громаді відбулося спортивне свято, на яке з нетерпінням щороку чекають не тільки спортсмени, але й шанувальники спорту. На заході були присутні поважні гості: народний депутат України Анатолій Гунько, голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій Ковтун, Перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, відповідальний секретар Чернігівського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Дмитро Пиріжок. У своїй промові Анатолій Гунько наголосив на важливості підтримки розвитку спорту та фізичної культури у громадах. Народний депутат вручив подарунки кращим спортсменам та пообіцяв і надалі підтримувати спортивне життя Борзнянщини. Лариса Осадчук привітала всіх зі святом та пообіцяла всебічне сприяння для подальшого розвитку спорту громади. Ніна Лемеш та Дмитро Пиріжок відмітили, що наші спортсмени та команди є добре відомі в області, а Борзнянська громада є однією із найспортивніших та найактивніших і займає провідне місце у спортивному житті Чернігівщини. Григорій Ковтун відмітив, що наші спортивні команди завжди активні, показують високі результати і впевнено йдуть до перемог. Протягом всього заходу ведучі вітали кращих спортсменів, тренерів та команди, відмічали їхні здобутки за 2021 рік.

Але цього року спортивне свято мало сумний присмак, адже так не вистачало того, хто започаткував цей захід 28 років тому, хто вболівав за спорт та віддавав своє серце юним поколінням, – Сергія Миколайовича Іващенка. Завжди енергійний, усміхнений він вмів і підбадьорити, і підтримати своїх вихованців. Вшанували пам’ять шанованого тренера та наставника переглядом фільму, присвяченого життєвому шляху Сергія Миколайовича.

Фільм закінчується улюбленою фразою тренера: «Життя триває, треба рухатися вперед, до нових перемог.» Тож сподіваємося, що наступний рік буде сповнений нових викликів та підкорення нових вершин. Ми вдячні нашим спортсменам, тренерам, командам за активну життєву позицію, за всі зусилля, які вони роблять для підтримання іміджу найспортивнішої громади Чернігівської області.
Бажаємо їм нових злетів та перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь