A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Провели вечірній рейд

Дата: 04.01.2022 10:23
Кількість переглядів: 289

З метою виявлення правопорушень серед дітей, запобігання вживанню неповнолітніми спиртних напоїв, наркотичних та токсичних речовин, продажу підліткам спиртних та тютюнових виробів працівниками служби у справах дітей Борзнянської міської ради, центру надання соціальних послуг спільно з дільничним офіцером поліції 2 січня був проведений черговий вечірній рейд «Діти вулиці». В ході рейду були відвідані торгівельні заклади, кафе, громадські місця відпочинку міста. Дітей, які вживали спиртні напої чи перебували в нетверезому стані, а також порушень правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами не виявлено.

В черговий раз нагадуємо власникам та продавцям закладів торгівлі, що продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, заборонений, і у відповідності до статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також наголошуємо, що саме батьки несуть персональну відповідальність за виховання, навчання та утримання своїх дітей, а ухиляння ними від виконання своїх батьківських обов’язків тягне за собою покарання, передбачені статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь