A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Напередодні Різдва Христового рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з настоятелями культових споруд

Дата: 04.01.2022 15:22
Кількість переглядів: 255

З метою запобігання виникнення пожеж та надзвичайних подій у культових спорудах Напередодні Різдва Христового, співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області проводять роз’яснювальну роботу з настоятелями храмів щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки під час богослужінь на території громади.

Під час рейдів особлива увага приділялася справності електромереж та обладнання, наявності у достатній кількості первинних засобів пожежогасіння, стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки приміщень, а також евакуаційних шляхів та виходів. Під час заходів зі всіма священнослужителями рятувальники провели інструктажі та роз’яснювальні бесіди, вручили пам’ятки та листівки протипожежного характеру. Також, працівники ДСНС звернули увагу священнослужителів на наявні недоліки та необхідності їх усунення в найкоротші терміни.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре нагадує громадянам: щоб не затьмарити собі свята, дотримуйтеся правил безпечного поводження з вогнем, будьте особливо обережні зі свічками. Дотримання елементарних правил пожежної безпеки допоможе уникнути пожежі, а знання першочергових дій у разі пожежі – допоможе зберегти матеріальні та духовні цінності.

 

Ніжинське районне управління
ГУ ДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь