A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Ми спокійні! Ми сильні! Ми разом!

Дата: 16.02.2022 13:49
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» 16 лютого в Україні відзначається День єднання.
На виконання зазначеного Указу Глави держави було проведено церемонію підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну України.
У заході взяли участь міський голова Лариса Осадчук, начальник 3-го відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Вадим Кушнір, голова Борзнянського районного відділення Української спілки Ветеранів Афганістану Михайло Устименко, старости старостинських округів, депутати міської ради, працівники державних установ громади та виконавчого апарату Борзнянської міської ради.
Міський голова Лариса Осадчук звернулася до присутніх із закликом зберігати спокій та вірити у нашу армію, адже Україна готова до всіх сценаріїв розвитку ситуації. «Ми всі різні, але об’єднує нас єдине бажання: жити в мирі, щасливою єдиною родиною. І ми маємо на це право. Ми вдома, ми в Україні. Зберігаємо спокій та працюємо для безпеки рідної землі!», – зазначила Лариса Анатоліївна.

 

Заклади освіти Борзнянської територіальної громади також долучилися до заходів, присвячених Дню єднання. Працівники та вихованці закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти підняли Державні прапори, виконали Гімн України, провели тематичні інформаційно-просвітницькі заходи, чим продемонстрували силу та єдність українського народу, незламне прагнення до миру, високу патріотичну свідомість кожного громадянина України.

З нагоди Дня єднання колектив та вихованці ЗДО № 1 «Світлячок» Борзнянської міської ради урочисто виконують Гімн України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь