A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Проведені роботи з благоустрою громади

Дата: 21.04.2022 15:54
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Незважаючи на складну ситуацію в країні, важливо підтримувати порядок у населених пунктах громади. З метою покращення благоустрою території всіх старостинських округів та міста працівники комунальних підприємств, бюджетних установ та небайдужі мешканці громади провели День довкілля.

В Оленівці висадили новий сад, якому дали назву «Відродження».

У Ядутинському старостинському окрузі прибрали центральні вулиці сіл, територію біля будинку культури та церкви, парк та кладовища.

На території Прачівського старостинського округу працівники будинку культури, старостату, дошкільного навчального закладу «Перлинка» впорядкували центральну вулицю, територію біля державних установ та старої автобусної зупинки.

Малозагорівський старостинський округ займається впорядкуванням кладовища, дитячого майданчика та центру села.

Щорічне весняне прибирання продовжується у Миколаївці та Іванівці. Активно працюють небайдужі мешканці та працівники комунальних закладів Шаповалівського старостинського округу.

У м. Борзна вже здійснено прибирання міського парку, скверів та кладовищ. До прибирання долучилися мешканці міста, працівники КП «Борзна-Комунальник», КП «Борзнажитлосервіс», Борзнянського будинку дитячої та юнацької творчості, які взяли участь у прибиранні території парку та скверів, працівники державних установ допомогли впорядкувати центральні вулиці міста. Не залишились осторонь і дошкільні навчальні заклади, працівники яких спільно із комунальними службами впорядкували сквер на околиці міста та цвинтар. Також були прибрані клумби, планово вивозиться сміття, на всі кладовища міста та старостинських округів завезено пісок.

Дякуємо всім тим, хто долучився до прибирання та впорядкування територій населених пунктів до Великодніх свят, адже навіть під час війни важливо дотримуватися традицій та звичаїв мирного життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь