A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Продовжується видача гуманітарної допомоги населенню громади

Дата: 13.05.2022 11:28
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

У Борзнянській територіальні громаді продовжується видача гуманітарної допомоги для вразливих верств населення. Наголошуємо, що продуктові набори тривалого зберігання в рамках державної підтримки населення в умовах воєнного стану є одноразовою допомогою для громадян.

Оскільки дана гуманітарна допомога до міської ради надходить частинами, було вирішено першочергово надати її найбільш вразливим категоріям населення. Допомогу вже отримали особи, що перебувають на обліку у Центрі надання соціальних послуг, діти війни, особи з інвалідністю, особи, що перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітні родини, діти з інвалідністю, чорнобильці, малозабезпечені сім’ї, вдови (вдівці) та внутрішньо переміщені особи.

Сьогодні гуманітарну допомогу отримують люди похилого віку від 70 до 80 років та сім’ї військових, які зараз знаходяться в зоні бойових дій.

Борзнянська міська рада продовжує видачу продовольчих пакетів для забезпечення всіх категорій населення гуманітарною допомогою, тому якщо ви належите до вищевказаних категорій і з якихось причин ще не отримали продуктовий набір, просимо вас підійти в приміщення міської ради для її отримання.

Нагадуємо, що мешканці старостинських округів, які належать до вищевказаних категорій, повинні звернутися до старост своїх населених пунктів для отримання даних продуктових наборів.

Також всі, хто цього потребує, можуть отримати у приміщенні міської ради дитяче харчування та підгузки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь