A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Привітали юних жителів громади з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2022 15:47
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це свято важливе не лише для них, а й для нас, дорослих, адже одним із головних завдань нашої держави є створення умов для гідного життя юного покоління, захист їх прав та безпека кожного маленького українця.

У нелегкий для країни час, коли соціальні програми підтримки вразливих верств населення не працюють, за ініціативи міського голови Лариси Осадчук та підтримки голови Чернігівської обласної ради Олени Дмитренко і Ніжинської районної військової адміністрації, які надали гуманітарну допомогу солодощами та продуктами харчування, були сформовані та роздані продуктові набори дітям, а саме: дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та дітям з особливими потребами. Понад 100 дітей Борзнянської територіальної громади отримали продуктові набори.

Ми щиро вдячні за розуміння та допомогу Олені Дмитренко та Григорію Ковтуну. Завдячуючи спільним зусиллям та співпраці ми змогли провести захід щодо підтримки вразливих категорій громадян. А діти потребують ще більшої уваги, адже вони зовсім беззахисні і від нас, дорослих, залежить не тільки їхнє сьогодення, але й майбутнє.

Любі маленькі жителі нашої громади! Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем захисту дітей. Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, успіхів на життєвому шляху та здійснення найзаповітніших мрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь