A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

Дата: 04.06.2022 14:58
Кількість переглядів: 592

Фото без опису

4 червня кожного року у Міжнародний день безневинних дітей-жертв агресії світ вшановує пам’ять дітей, що загинули на території збройних конфліктів. День встановлено, аби громадськість не забувала про те, що під час війни гинуть не тільки солдати, але й невинні діти по всьому світу.

1 червня 2021 року Верховна Рада України ухвалила проєкт постанови про вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Росії проти України. Згідно з постановою, 4 червня в Україні встановили День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії РФ проти України.

За час війни з росією у нашій державі загинуло майже 460 дітей, скільки було поранено чи зникли безвісти сказати важко, оскільки війна триває і кожного дня гинуть та травмуються невинні люди.

Світ не має стояти осторонь, адже найвища цінність сучасного суспільства — це людське життя! У День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії (а зараз і повномасштабної війни) росії проти України ми закликаємо світ зупинити ворога, зробити все можливе аби відлік невинних дитячих жертв зупинився. Діти повинні мати мрії та щасливе дитинство, а не бути свідками та жертвами страшної війни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь